Chef KAnin – LAAt zich niet kisten (6+ / 9+)

theAtrAAl & interActief Filosofie LAb over het bestAAn vAn fAntAsie en het verzinnen vAn de werkelijkheid

de zAAk A onderzoekt de mysterieuze verdwijning van Astrid Andersson – schrijver van de succesvolle kinderboeken over Chef Kanin, een heldhaftig konijn met een zonnebril. De boeken zijn vertaald in meerdere talen, er was een film en Astrid heeft verschillende prijzen voor haar werk ontvangen. Maar Astrid heeft aangegeven te willen stoppen met Chef, om plaats te maken in haar hoofd voor nieuwe figuren – en daar bleek lang niet iedereen het mee eens.

Het onderzoek leidt langs haar zus, de fanatieke voorzitter van de fanclub, de commerciële singer-song-writer van de filmmuziek en komt tenslotte uit bij Chef Kanin zelf. Hij laat zich niet zomaar aan de kant zetten en valt Astrid lastig in haar dromen. Kan Astrid zich ontworstelen aan haar eigen personage?!

de zAAk A duikt samen met het publiek in de zaak Astrid Andersson en de bijbehorende vragen: Van wie is Chef Kanin? Mag Astrid zomaar stoppen met schrijven? En wie is er eigenlijk de baas in je hoofd? 

——-

Blijf na de voorstelling met je vrienden en familie hangen in het Papenstraattheater om creatief en filosofisch nog veel verder aan je trekken te komen, een spel-workshop te volgen of een potje filosofisch-Bingo te spelen! Het Papenstraattheater is van 16 t/m 20 oktober geopend tot 17 uur. Wees welkom!

credits

concept en tekst: Annelies Appelhof / spel: Annelies Appelhof en Aristo Mijnals / muziek: Aristo Mijnals / regie: Lara van Hoof / vormgeving: Scott Robin Jun / illustraties: Fleur van der Weel / dramaturgie: Laura Minderhoud / filosofische ondersteuning: De Denkschool / pr & marketing: Esra J. Merkel / productie: Marit Nijhuis / zakelijk leiding: Sarah Steeman / met dank aan: Lira Fonds, Amarte Fonds, Norma Fonds, Janivo, Stadkamer, Hervormd Weeshuis, BonteHond en Zwolse Theaters. 

dAtA

14 okt ‘21

 

Zwolse theaters - schoolvoorstelling

16 okt ‘21

kaarten

- 13:30 uur

speciale 6+ editie Zwolse Theaters Zwolle

16 okt ‘21

kaarten

- 16:00 uur

Zwolse Theaters Zwolle

17 okt ‘21

- 11:00 uur

speciale 6+ editie Zwolse Theaters - Zwolle

17 okt ‘21

kaarten

- 13:30 uur

Zwolse Theaters Zwolle

18 okt ‘21

kaarten

- 13:30 uur

Zwolse Theaters Zwolle

19 okt ‘21

kaarten

- 13:30 uur

Zwolse Theaters Zwolle

20 okt ‘21

kaarten

- 13:30 uur

Zwolse Theaters Zwolle